Ragout Bologna

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ragout Bologna este un fel principal delicios si apetisant, pe care il puteti servi cu garnitura de paste fierte al dente.

Ingrediente

    • 350 gr carne de vita
    • 120 gr carne de porc
    • 120 gr carne de vitel
    • 1 ceapa taiata felii
    • 1 morcov taiat felii
    • 1 radacina telina taiata in bucati mici
    • 1 catel usturoi
    • 300 ml apa
    • 1 lingurita bulion
    • 1/4  lingurita de sare
    • piper
    • 120 gr ciuperci, taiate
    • 100 gr smantana groasa
    • 2 bucati de ficat de pui taiat bucati

Instructiuni de preparare

  1. Se pune carnea cu ceapa, morcovul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecand. Se adauga apa si se lasa pe foc vasul pana cand aceasta s-a evaporat.
  2. Se sareaza si pipereza, se adauga bulionul si suficienta apa cat sa acopere carnea. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc o ora. Se adauga ciupercile si ficatul de pui si se mai lasa 15 minute. Inainte de servire se adauga smantana.

Recomandari

Mancaruri