- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ragout Bologna este un fel principal delicios si apetisant, pe care il puteti servi cu garnitura de paste fierte al dente.
Ingrediente
- 350 gr carne de vita
- 120 gr carne de porc
- 120 gr carne de vitel
- 1 ceapa taiata felii
- 1 morcov taiat felii
- 1 radacina telina taiata in bucati mici
- 1 catel usturoi
- 300 ml apa
- 1 lingurita bulion
- 1/4 lingurita de sare
- piper
- 120 gr ciuperci, taiate
- 100 gr smantana groasa
- 2 bucati de ficat de pui taiat bucati
Instructiuni de preparare
- Se pune carnea cu ceapa, morcovul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecand. Se adauga apa si se lasa pe foc vasul pana cand aceasta s-a evaporat.
- Se sareaza si pipereza, se adauga bulionul si suficienta apa cat sa acopere carnea. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc o ora. Se adauga ciupercile si ficatul de pui si se mai lasa 15 minute. Inainte de servire se adauga smantana.