- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Rasolul de pasare este un preparat dietetic si gustos, pe care ar trebui sa il consumati macar o data pe saptamana la masa de pranz.
Ingrediente
- 1 pasare de curte
- 1 morcov
- 1 pastranac
- 1 legatura patrunjel verde
- 4 cartofi
- 1 radacina de patrunjel
- sare
- condimente
Instructiuni de preparare
- Carnea se fierbe, intreaga, in apa rece, si cand este pe jumatate fiarta, se adauga morcovii si albitura intregi, inlaturand spuma formata ori de cate ori este nevoie.
- Se curata cartofii, se spala si se pun sa fiarba separat in apa clocotita cu condimente. Cand carnea a fiert, se scoate pe un platou, se sareaza, se taie in bucatele si se imprejmuieste cu felii de cartofi si cu rondele de zarzavat, iar deasupra se presara patrunjelul, tocat marunt.
- Se serveste cu o crema de hrean frecat cu zahar, sare si otet.