Rasol de pasare

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rasolul de pasare este un preparat dietetic si gustos, pe care ar trebui sa il consumati macar o data pe saptamana la masa de pranz.

Ingrediente

    • 1 pasare de curte
    • 1 morcov
    • 1 pastranac
    • 1 legatura patrunjel verde
    • 4 cartofi
    • 1 radacina de patrunjel
    • sare
    • condimente

Instructiuni de preparare

  1. Carnea se fierbe, intreaga, in apa rece, si cand este pe jumatate fiarta, se adauga morcovii si albitura intregi, inlaturand spuma formata ori de  cate ori este nevoie.
  2. Se curata cartofii, se spala si se pun sa fiarba separat in apa clocotita cu condimente. Cand carnea a fiert, se scoate pe un platou, se sareaza, se taie in bucatele si se imprejmuieste cu felii de cartofi si cu rondele de zarzavat, iar deasupra se presara patrunjelul, tocat marunt.
  3. Se serveste cu o crema de hrean frecat cu zahar, sare si otet.

Recomandari

Mancaruri