- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Rulada de porc cu legume este un preparat delicios, aromat, usor de preparat si cu care ii veti surprinde placut pe invitati.
Ingrediente
- 1 kg fleica de porc
- 1 pastarnac
- 2 cartofi
- 2 cepe rosii
- sare
- 2 morcovi
- 1 radacina de patrunjel
- 2 rosii
- ulei de masline
- piper
PENTRU MARINATA:
- 120 ml zeama de lamaie
- 4 catei de usturoi
- 1 1/2 lingurite cu cimbru
- sare
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura rozmarin
- 2 lingurite mustar
- piper macinat
Instructiuni de preparare
- Pregateste marinata din toate ingredientele, si dupa ce ai amestecat-o bine toarn-o intro punga in care adaugi si carnea. Leaga punga si da-o la frigider 24 de ore.
- A doua zi taie legumele bucati potrivite ai pune-le intr-o tava unsa cu ulei.Pune bucata de carne stransa sub forma de rulou si strecoara marinata deasupra. Adauga sare si piper, dupa gust, acopera cu o folie de aluminiu, apoi baga tava la cuptor 60 de minute, la foc potrivit.
- Cu 15 minute inainte de scurgerea timpului indeparteaza folia si baga la cuptor pana se rumenesc putin legumele, iar carnea capata o crusta apetisanta.