- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Reteta de salau rasol poate fi preparata si cu alt tip de peste care are carne alba , dar salaul are un gust special.
Ingrediente
- 1 salau
- 1 radacina patrunjel
- boabe de piper
- zeama de lamaie
- 4 cartofi
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 legatura patrunjel verde
- cimbru
- sare
Instructiuni de preparare
- Salaul se curata si se spala foarte bine. Se curata si se spala toate legumele ( in afara de cartofi) si se pun la fiert in apa cu sare si piper. Dupa ce legumele au fiert pe jumatate se pune pestele.
- Cand pestele este fiert, se lasa in apa sa se raceasca, se scoate pe o farfurie dreptunghiulara, se garniseste cu cartofi fierti, cu patrunjel verde tocat marunt, se stropeste cu zeama de lamaie si se serveste.