Salau rasol

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Reteta de salau rasol poate fi preparata si cu alt tip de peste care are carne alba , dar salaul are un gust special.

Ingrediente

    • 1 salau
    • 1 radacina patrunjel
    • boabe de piper
    • zeama  de lamaie
    • 4 cartofi
    • 1 morcov
    • 1 ceapa
    • 1 legatura patrunjel verde
    • cimbru
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Salaul se curata si se spala foarte bine. Se curata si se spala toate legumele ( in afara de cartofi) si se pun la fiert in apa cu sare si  piper. Dupa ce legumele au fiert pe jumatate se pune pestele.
  2. Cand  pestele este fiert, se lasa in apa sa se raceasca, se scoate pe o farfurie dreptunghiulara, se garniseste cu cartofi fierti, cu patrunjel verde tocat marunt, se stropeste cu zeama de lamaie si se serveste.

Recomandari

Mancaruri