Stiuca rasol

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Stiuca rasol este cel mai dietetic mod posibil in care puteti prepara pestele.Stiuca rasol se consuma in maxim 24 ore de la preparare.

Ingrediente

    • 1 stiuca
    • 1/2 telina
    • patrunjel verde
    • 1 felie de paine prajita
    • 1 morcov
    • 1 ceapa
    • piper boabe
    • 2 linguri vin
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se pune apa sa fiarba cu morcov, cepa si telina. Cand legumele sunt fierte, se introduc bucatile de stiuca, sare, piper boabe, patrunjel verde tocat fin si unt.
  2. Cand stiuca este fiarta, se scoate din zeama, se asaza pe o farfurie mare, iar sosul acre a ramas se ingroasa cu o felie de paine prajita sfaramata si apoi se adauga 2 linguri cu vin.
  3. Stiuca rasol se serveste stropita cu cateva linguri de sos.

Recomandari

Mancaruri