- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Stiuca rasol este cel mai dietetic mod posibil in care puteti prepara pestele.Stiuca rasol se consuma in maxim 24 ore de la preparare.
Ingrediente
- 1 stiuca
- 1/2 telina
- patrunjel verde
- 1 felie de paine prajita
- 1 morcov
- 1 ceapa
- piper boabe
- 2 linguri vin
- sare
Instructiuni de preparare
- Se pune apa sa fiarba cu morcov, cepa si telina. Cand legumele sunt fierte, se introduc bucatile de stiuca, sare, piper boabe, patrunjel verde tocat fin si unt.
- Cand stiuca este fiarta, se scoate din zeama, se asaza pe o farfurie mare, iar sosul acre a ramas se ingroasa cu o felie de paine prajita sfaramata si apoi se adauga 2 linguri cu vin.
- Stiuca rasol se serveste stropita cu cateva linguri de sos.