- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Crapul in marinata este o reteta delicioasa, asemanatoare plachiei dar care are o aroma diferita. Trebuie sa o incercati si dvs.
Ingrediente
- 1 crap
- 1 ceapa
- 1 crenguta de cimbru
- 200 ml vin alb
- sare
- 1 morcov
- 4 buc arpagic
- 1 foaie de dafin
- 6 lingurite otet
- boabe de piper
Instructiuni de preparare
- Se curata legumele si se pun sa fiarba cu vinul, otetul, boabele de piper, putina sare, cimbru, foaia de dafin si ceapa.
- Intr-un vas termorezistent se pune peste curata si spalat si taiat felii, se toarna sosul si se pune in cuptor sa fiarba foarte incet.
- In momentul servirii pestele se stropeste cu sosul marinat.