- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Telina cu arpagic este un preparat care nu trebuie sa lipseasca din bucataria nici unei gospodine iin zilele de post.Telina cu arpagic este gustoasa si plina de vitamine.
Ingrediente
- 3 teline
- otet
- patrunjel verde
- 20 buc arpagic
- ulei
- 50 gr unt
- sare
Instructiuni de preparare
- Se curata bine telina, se spala si se taie bucatele, apoi se pune cu arpagicul curatat intr-o cratita cu unt, pe foc mic, si se lasa sa se inmoaie bine si sa se rumeneasca. Se adauga putina apa si se lasa sa fiarba pana scade bine apa.
- Se prepara un sos din ulei, otet, sare, verdeata. Cand telina si arpagicul sunt gata, se asaza pe o farfurie si se toarna sosul deasupra, dupa care se poate servi.