Tipar la cuptor

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cand doriti sa preparati o masa delicioasa pentru cei dragi, tiparul la cuptor este solutia ideala.

Ingrediente

    • 1,5 kg tipari
    • cimbru
    • 200 ml vi alb
    • 100 gr unt
    • o foaie de dafin
    • 100 gr arpagic
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un vas termorezistent se pune untul, se adauga arpagicul, bucatile de tipar, cimbru, foaie de dafin, putina sare, piper si vinul.
  2. Se pune vasul la cuptor si se lasa acoperit cu capac sau cu folie de aluminiu deasupra, sa fiarba pana este gata.
  3. Tiparul la cuptor se serveste numai cu sosul in care a fiert sau cu garnitura  de cartofi natur.

Recomandari

Mancaruri