Tocana picanta de legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tocana picanta de legume este o mancare delicioasa, usoara de vara.

Ingrediente

    • 6-8 ciuperci (sau hribi)
    • 4 ardei
    • 2 vinete
    • 2 cepe
    • usturoi
    • marar
    • 3 rosii decojite
    • verdeata
    • 175  gr smantana
    • sare
    • 150 ml ulei
    • piper

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Coci vinetele si ardeii, lasi la scurs, rupi fasii subtiri. Cureti cepele si usturoiul, le tai pestisori, le calesti in ulei doar 5 minute, adaugi ciupercile spalate si taiate felii nu prea subtiri si lasi sa fiarba in zeama lor 1/2 ora.
  2. Adaugi fasiile de legume si rosiile taiate felii subtiri. Sarezi, condimentezi cu piper boabe si marar tocat, apoi adaugi 1 ceasca de apa si lasi sa mai fiarba 15 minute. Servesti fierbinte, cu mamaliguta calda, alaturi de un vin alb, usor, demisec.

Recomandari

Mancaruri