Gasca cu caise uscate

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Gasca cu caise uscate este o reteta delicioasa, care nu numai ca este foarte gustoasa dar contine multe vitamine, este aromata si cu o textura delicata.

Ingrediente

    • carne de gasca
    • 2 linguri zahar
    • 2 linguri vin alb
    • caise uscate
    • ulei
    • sare
    • apa

Instructiuni de preparare

  1. Picioarele, spinarea si pipota de gasca se rumenesc in ulei sau unt, apoi se toarna apa cat sa le acopere si se baga cratita la cuptor, sa fiarba.
  2. Caisele uscate se tin in apa 2 ore sa se inmoaie, apoi se spala bine si se pun in cratita cu carne, cand  aceasta este fiarta.
  3.  Se adauga sosul de zahar ars, vinul, putina sare si se lasa sa fiarba si sca scada, dupa care se poate servi.

Recomandari

Mancaruri