- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tocanita de porc este o mancare satioasa, delicioasa si foarte usor de preparat.
Ingrediente
- 1 kg pulpa de porc
- 300 gr fosule rosie, din conserva
- 2 cartofi
- 300 gr pulpa de rosii, din conserva
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- ulei
- sare
Instructiuni de preparare
- Se curata carnea de grasime si de pielite, apoi tai-o in cubulete care se calesc in ulei incins pana capata o crusta, moment in care o scoateti pe o farfurie.
- In grasimea ramasa se caleste ceapa taiata feliute, ardeiul curatat de cotor si de seminte si cartofii, taiati in cuburi. Se toarna o cana cu apa, se adauga carnea,se acopera vasul cu capac si se lasa sa fiarba.
- Cand toate legumele sunt fierte si carnea este moale, se adauga rosiile si fasolea scursa. Se da intr-un clocot, apoi se opreste focul.
- Tocanita de porc se serveste cu patrunjel verde tocat marunt.