Cannelloni cu urda si spanac

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cannelloni cu urda si spanac este un preparat pe care trebuie negresit sa il incercati. Este economic, delicios si foarte satios!

Ingrediente

    • 500 gr cannelloni
    • 200 gr urda
    • 100 gr cascaval ras
    • ulei
    • 500 gr spanac
    • 200 ml lapte
    • 3 oua
    • 3 catei de usturoi
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Spanacul se spala bine cu apa rece, apoi se opareste in apa clocotita si se lasa la scurs. Cand spanacul s-a racit complet se toaca cat mai marunt, si se pune ca calit in 2 linguri cu ulei incins. Se adauga usturoiul pisat, sare si piper, dupa gust. Lasa pe foc , amestecand continuu, pana se obtine un piure, care se da la o parte de pe foc si se lasa sa se racoreasca.
  2. Dupa cateva minute se adauga urda faramitata si se amesteca din nou.
  3. Umple acum tuburile de cannelonni cu acest piure si asaza-le intr-o tava termorezistenta. Bate ouale cu laptele si putina sare si toarna-le peste cannelloni. Presara cascaval ras si baga tava in cutporul incins, la foc mic 40-50 de minute, pana se rumeneste cascavalul.
  4. Cannelloni se servesc fierbinti, c sos de rosii sau smantana.

Recomandari

Paste