Fisilli cu dovlecei

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fisilli cu dovlecei este un preparat italienesc, foarte usor de preparat si pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 4-5 dovlecei lungi cam de 20 de cm
    • 2 catei de usturoi
    • ardei iute sau boia
    • sare fina dupa gust
    • ulei de masline
    • 1 kg de fusilli (pt. 4 persoane)

Instructiuni de preparare

  1. Dovleceii se spala, se taie cubulete mici si se pun la prajit in uleiul de masline, cu usturoiul taiat pe jumatate (la sfarsit, usturoiul se scoate din tigaie), la foc mic. La sfarsit se sareaza si se adauga ardeiul iute sau boiaua.
  2. Intre timp, se fierb pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scurg si se amesteca dovleceii. Se amesteca usor, apoi se pot servi ,adaugand in momentul servirii putin parmezan ras deasupra.

Recomandari

Paste