Fusilli cu ricotta

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fusilli cu ricotta este un preparat gustos, delicios si foarte satios. Daca nu va place picant puteti inlocui ardeiul iute cu ardei kapia rosu...

Ingrediente

    • 500 gr paste fusilli (spirale)
    • 2 linguri unt
    • 2 ardei iuti rosii
    • 300 gr branza ricotta
    • 5 capere
    • ceapa verde
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se pun pastele la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scurg de apa si se pun intr-un vas termorzistent uns cu unt.
  2. Se adauga untul, caperele, se amesteca si se potriveste de sare. Se baga vasul in cuptor 10 minute, apoi se paseaza branza ricotta care se pune peste paste.
  3. Se taie fin ardeiul iute, se toaca marunt cateva rondele de ceapa verde si se pun peste paste. Pastele se servesc dupa 10 minute, cand aromele s-au imbinat perfect.

Recomandari

Paste