- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fusilli cu ricotta este un preparat gustos, delicios si foarte satios. Daca nu va place picant puteti inlocui ardeiul iute cu ardei kapia rosu...
Ingrediente
- 500 gr paste fusilli (spirale)
- 2 linguri unt
- 2 ardei iuti rosii
- 300 gr branza ricotta
- 5 capere
- ceapa verde
- sare
Instructiuni de preparare
- Se pun pastele la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scurg de apa si se pun intr-un vas termorzistent uns cu unt.
- Se adauga untul, caperele, se amesteca si se potriveste de sare. Se baga vasul in cuptor 10 minute, apoi se paseaza branza ricotta care se pune peste paste.
- Se taie fin ardeiul iute, se toaca marunt cateva rondele de ceapa verde si se pun peste paste. Pastele se servesc dupa 10 minute, cand aromele s-au imbinat perfect.