- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Spaghetele cu usturoi ulei si ardei sunt foarte usor de preparat si foarte gustoase, numai bune la micul dejun.
Ingrediente
- 5 catei de usturoi mari
- ulei dublu rafinat de masline
- 1 ardei iute sau boia
- spaghete
- apa
- sare grunjoasa
Instructiuni de preparare
- Intr-o tigaie antiaderenta se incalzeste uleiul de masline si se adauga usturoiul pisat sau taiat cit mai marunt. Cind e aurit, se adauga ardeiul taiat marunt sau boiaua si dupa un alt minut se stinge focul. Trebuie multa atentie sa nu se arda usturoiul, pentru ca ar deveni totul amar.
- Spaghetele se pun in apa sarata si deja in clocot si se fierb cit indica pe pachet (de regula 8-9 minute). Odata scurse de apa, se amesteca cu condimentul mai sus prezentat si se pun din nou pe foc mediu pentru un minut, amestecind usor.
- Spaghetele se servesc imediat ce se iau de pe foc.