- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Doriti o mancare rapida, delicioasa si plina de vitamine.Atunci e momentul sa incercati reteta noastra de tagliatelle primavera.Nu numai ca este delicioasa dar are si un aspect multicolor care te fascineaza.
Ingrediente
- 400 gr paste tagliatelle
- 200 gr ardei kapia
- 200 gr crema de branza
- 1 legatura ceapa verde
- 2 morcovi
- 1 ardei iute
- 30 ml ulei de masline
- 2 fire de patrunjel verde
- sare
- piper
Instructiuni de preparare
- Fierbi pastele in apa clocotita cu sare, timp de 6-7 minute, apoi le scurgi de apa si le tii la cald.
- Cureti legumele, le speli, le tai felii, apoi le pui la calit intr-o tigaie cu ulei incins. Condimentezi cu sare si piper, adaugi putina apa, apoi adaugi verdeata taiata marunt, pe care o lasi sa se inabuse cateva minute.
- Pui pastele intr-o tava unsa cu ulei, iar deasupra torni compozitia de legume, dupa acre bagi tava in cuptorul incins pentru 10 minute.
- Peste paste si legume pui din loc in loc, crema de branza, apoi tii tava la cuptor timp de inca 5 minute dupa care o scoti si ornezi totul cu verdeata.