Tagliatelle primavera

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Doriti o mancare rapida, delicioasa si plina de vitamine.Atunci e momentul sa incercati reteta noastra de tagliatelle primavera.Nu numai ca este delicioasa dar are si un aspect multicolor care te fascineaza.

Ingrediente

    • 400 gr paste tagliatelle
    • 200 gr ardei kapia
    • 200 gr crema de branza
    • 1 legatura ceapa verde
    • 2 morcovi
    • 1 ardei iute
    • 30 ml ulei de masline
    • 2 fire de patrunjel verde
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Fierbi pastele in apa clocotita cu sare, timp de 6-7 minute, apoi le scurgi de apa si le tii la cald.
  2. Cureti legumele, le speli, le tai felii, apoi le pui la calit intr-o tigaie cu  ulei incins. Condimentezi cu sare si piper, adaugi putina apa, apoi adaugi verdeata taiata marunt, pe care o lasi sa se inabuse cateva minute.
  3. Pui pastele intr-o tava unsa cu ulei, iar deasupra torni compozitia de legume, dupa acre bagi tava in cuptorul incins pentru 10 minute.
  4. Peste paste si legume pui din loc in loc, crema de branza, apoi tii tava la cuptor timp de inca 5 minute dupa care o scoti si ornezi totul cu verdeata.

Recomandari

Paste