Chec alb- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceasta reteta d chec alb este foarte buna si rapida, din el puteti prepara chiar si blatul unui tort.

Ingrediente

    • 12 albusuri
    • 200 gr faina
    • 200 gr zahar pudra
    • 50 gr margarina topita
    • 1 plic praf de copt
    • vanilie
    • 50 gr nuci taiate fin
    • 50 gr stafide
    • 50 gr rahat

Instructiuni de preparare

  1. Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si vanilia, amestecand usor. Se mai bat albusurile cateva minute, pana se tin de tel.
  2. Se incorporeaza margarina topita si racita, alternand cu faina, apoi praful de copt. La sfarsit, se inglobeaza nucile, stafidele si rahatul. Se toarna in forma de chec tapetata si se coace la foc potrivit, 35 de minute.

Recomandari

Patiserie