- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cornetele cu frisca trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase, iar copii le adora.
Ingrediente
PENTRU CORNETE:
PENTRU CREMA:
- frisca batuta
- zahar pudra
- zahar vanilat
Instructiuni de preparare
- Se freaca ouale cu zaharul tos pana se obtine o spuma tare in care se incorporeaza usor faina, frecand continuu.
- Pe fundul unei tavi unse cu ceara de albine, se toarna cu lingurita din compozitia obtinuta, mici gramajoare carora li se da forma de turtite rotunde.
- Se coc turtitele la foc iute, apoi se scot si cat sunt calde li se da forma unor cornete, care se lasa sa se raceasca.
- Se mixeaza bine frisca si cand incepe sa se intareasca se adauga zaharul pudra amestecat cu cel vanilat, amestecand pana se intareste.
- Cand cornetele s-au racit se umplu cu frisca preparata apoi se pot servi.