Cornulete cu nuci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cornuletele cu nuci sunt delicioase si aromate,ele fiind bune calde, dar devin mult mai fragede daca le pastrati la rece.

Ingrediente

    • 250 gr margarina/unt/untura
    • 500 gr nuci macinate
    • 6 linguri de apa clocotita
    • 375 gr faina
    • o lingurita de otet
    • arome

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca margarina cu apa, otetul , se adauga faina si nucile macinate si aromele.
  2. Se formeaza baghete de aluat de grosimea unui deget, se portioneaza la  5 cm sau se face o foaie de grosimea de 1 cm si se portioneaza cu formele de fursecuri.
  3. Se coc cornuletele la foc potrivit timp de 15 minute, dupa care se tavalesc in zahar pudra vanilat. Sunt foarte bune si nu prea dulci.

Recomandari

Patiserie