Cornuri cu nuca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cornurile cu nuca sunt aromate si foarte gustoase, ele fiind mult mai dulci si fragede daca sunt servite a doua zi.

Ingrediente

    • 700 gr aluat fraged
    • 200 rg zahar+2 linguri pentru decor
    • 3 linguri lapte
    • 300 gr miez de nuca
    • 1 lingura marmelada de prune

Instructiuni de preparare

  1. Amesteci zaharul cu marmelada, lapte si miezul de nuca si freci pana se omogenizeaza compozitia.
  2. Indinde aluatul in foaie subtire si taie patrate mari de 8cm. Pune pe fiecare patrat o lingura cu umplutura, apoi ruleaza pe colt.
  3. Pune cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt, si presara desupra zahar tos. Da tava la cuptor, la foc potrivit 35 de minute, apoi lasa-le sa se racoreasca dupa care le poti servi.

Recomandari

Patiserie