- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cornurile cu nuca sunt aromate si foarte gustoase, ele fiind mult mai dulci si fragede daca sunt servite a doua zi.
Ingrediente
- 700 gr aluat fraged
- 200 rg zahar+2 linguri pentru decor
- 3 linguri lapte
- 300 gr miez de nuca
- 1 lingura marmelada de prune
Instructiuni de preparare
- Amesteci zaharul cu marmelada, lapte si miezul de nuca si freci pana se omogenizeaza compozitia.
- Indinde aluatul in foaie subtire si taie patrate mari de 8cm. Pune pe fiecare patrat o lingura cu umplutura, apoi ruleaza pe colt.
- Pune cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt, si presara desupra zahar tos. Da tava la cuptor, la foc potrivit 35 de minute, apoi lasa-le sa se racoreasca dupa care le poti servi.