- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pachetelele cu dulceata se prepara foarte usor, fiind deliciose si foarte aromate.
Ingrediente
- 500 gr aluat frantuzesc
- 200 gr gem din fructe de padure
- esenta de vanilie
- un ou pentru uns
- 100 gr nuca macinata
- zahar pudra pentru decor
Instructiuni de preparare
- Se lasa aluatul sa se dezghete treptat, astfel incat sa se poata intinde usor si sa nu se rupa.
- intre timp, se amesteca gemul cu vanilia si cu nuca macinata.
- Se intinde aluatul pe o planseta, se portioneaza in patratele de marime potrivite, care se umplu cu gem, se lipesc si se ung cu ou batut.
- Se asaza pachetelele in tava tapetata cu hartie de copt, si se coc pana cand aluatul se rumeneste furmos, dupa acre se scot, se pudreaza cu sahar si se servesc.