- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Papanasii cu fructe trebuie sa ii preparati pentru ca sunt deliciosi, sanatosi, numai buni la micul dejun.
Ingrediente
- 400 gr branza de vaci
- 3 linguri faina
- 1 ou
- 60 gr unt topit
- zahar pudra
- fructe de sezon
Instructiuni de preparare
- Intr-un castron se faramiteaza branza cu furculita si apoi se adauga oul, amestecand bine ca sa se omogenizeze. Se adauga faina si se amesteca din nou foarte bine pentru a obtine o pasta potrivit de tare.
- Se pune apa la fiert si, cu mana umezita, se formeaza mici bile de branza care se aplatizeaza si se pun la fiert. Cand se ridica, e semn ca papanasii sunt fierti.
- Se topeste untul si se toarna peste papanasii putin raciti si se aduc la masa cu zahar pudra deasupra si fructe.