- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Placinta cu carne este gustarea perfecta atunci cand doriti sa serviti ceva bun, gustos si satios, in acelasi timp.
Ingrediente
- foi de placinta
- 1 kg carne
- 1 lingura untura sau ulei
- 1 ceapa mare
- 2 oua
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Se da carnea prin masina de tocat, apoi se pune intr-o cratita, pe foc, cu putina apa, amestecand continuu pana cand carnea se fragezeste si isi schimba culoarea.
- Ceapa se caleste in ulei sau untura, apoi se adauga peste carne, potrivind gustul de sare si piper. Carnea se tine pe foc pana scade bine apa, apoi se lasa sa se raceasca si se adauga ouale.
- Se umplu folie de placinta cu umplutura racita, apoi se coace la foc moderat o ora, pana se rumeneste frumos.