- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cheesecakeul cu banane trebuie sa il incercati pentru ca in zilele de vara va fi un adevarat rasfat!
Ingrediente
- 300 gr biscuiti graham
- 150 gr unt topit
- 600 gr zahar pudra
- 225 gr crema de branza
- 225 gr ananas din compot taiat cubulete mici
- 3 banane taiate in sferturi
- 350 ml frisca lichida rece
- 10 visine taiate in jumatati
- 50 ml sirop de ciocolata
- 100 gr nuci tocate
Instructiuni de preparare
- Amestecati untul topit sau margarina cu biscuiti graham sfaramati, amestecandu-i bine, apoi repartizati-i uniform in tava de copt, presand cu palma ca sa nivelati.
- Separat, amestecati zaharul pudra cu crema de branza, mixand bine ca sa se omogenizeze. Intindeti crema uniform peste stratul de biscuiti, apoi asezati anansul si bananele.
- Bati spuma tare frisca lichida si asezati-o in tava, peste fructe. Decorati prajitura cu visine si stropi de sirop de ciocolata, apoi presarati nucile si bagati prajitura in frigider pana a doua zi cand o puteti portiona si servi.