Rulouri cu miere de albine

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rulourile cu miere de albine sunt delicioase indiferent de ocazia cu care le preparati. servite reci rulourile au o aroma mai fina si delicata.

Ingrediente

    PENTRU ALUAT:

    • 6 linguri zahar
    • faina cat cuprinde
    • 1 plic zahar vanilat
    • 3  oua
    • 6 linguri ulei
    • sare
    • 1 plic praf de copt

    PENTRU CREMA:

    • 1 lingurita cu unt
    • 6 linguri miere
    • nuci
    • rahat

Instructiuni de preparare

  1. Se amesteca zaharul, zaharul vanilat, praful de copt, ouale, uleiul si putina sare. Se adauga treptata faina si se framanta pana cand se obtine un aluat neted care se imparte in patru parti egale.
  2. Se intinde fiecare bucata de aluat in foaie si se umplu cu o crema facuta din miere si unt, care se amesteca pe foc mic. Se ung foile cu crema, se presara nuca macinata, pe una din amrginile fiecarei foi se asaza bucatele mici de rahat si se ruleaza.
  3. Se pun rulourile in tava si se baga in cuptorul incins, sa se coaca, la foc moderat. Cand rulourile sunt gata se lasa in tava sa se raceasca, apoi se portioneaza si se serveste.

Recomandari

Prajituri