- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salamul de biscuiti este desertul copilariei multora dintre noi. Cine nu a mancat asa ceva? Si sunt atat de multe combinatii pe care le puteti incerca: cu nuca, cu rahat, stafide, nuci.
Ingrediente
- 150 gr unt moale
- 5 linguri zahar
- 2 oua
- 2 linguri cacao
- 500 gr biscuiti simpli
- esenta de rom
Instructiuni de preparare
- Se freaca untul cu zaharul si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga pe rand galbensurile si cacaua. Se rup biscuitii bucatele si se stropesc cu esenta de rom, apoi se amesteca cu crema de unt.
- Se bat albusurile spuma tare, apoi se incorporeaza si ele in crema preparata.
- Pe o foaie de aluminiu se pune compozitia sub forma unui sul gros, se impacheteaza bine si se baga la frigider pana a doua zi.