Folosind la aceasta retata sardine proaspete nu numai ca va avea un gust si o textura minunata dar va fi un pranz plin de vitamine si proteine.
Combinatia dintre nucile prajite si branza de capra da retetei o savoare desavarsita oferind un pranz pe cinste.
Ouale de prepelita au un gust special in combinatie cu hamsia afumata oferind un pranz simplu de preparat dar cu un gust desavarsit.
Aceasta reteta este o reteta speciala datorita faptului ca poate fi oricand imbunatatita folosind in loc de pasta curry pasta masline,de rosii, de usturoi sau chilli.Iar ciupercile coapte pe uscat isi pastreaza aroma dand retetei o nota de prospetime.
Aceasta reteta are un gust special datorita branzei Gorgonzola.Pentru ca vita sa aibe un gust bun,inainte de a o pune in bagheta puneti pe ea putin unt.
Desi pare un simplu sandvis in momentul in care veti gusta gandul va va purta pe alte meleaguri.Gustul picant este specific Mexicului,lucru cunoscut in toata lumea.
Bucatile de somon afumat innobileaza aceasta reteta dandu-i o savoare de neuitat.Daca doriti un mic dejun plin de vitamine atunci e momentul sa savurati o omleta cu somon afumat.
Serviti aceasta omleta usoara cu paine proaspata alaturi de o portie zdravana de salata verde.Daca prepari omleta pentru un pranz de vara foloseste mazarea proaspata in locul celei congelate.
Daca cautati o gutare rapida atunci ati gasit reteta potrivita.Aceste cornuri sunt atat pe placul adultilor cat si al copiilor.Farmecul este ca faceti mai multe cornuri o data si mancati din ale mai multe zile.
Reteta de chitelute cu paste este ideala in zilele de vara deoarece se prepara foarte usor si e delicioasa. O combinatie ideala intre meniul traditional italian si cel romanesc.