Quinoa Tabbouleh

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Quinoa Tabbouleh este o salata dietetica si revigoranta de vara, usor de preparat si pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 400 ml apa
    • 140 gr seminte de quinoa
    • putina sare
    • 50 ml ulei de masline
    • 1/2 lingurita sare de mare
    • 50 ml zeama de lamaie
    • 3 rosii, taiate cubulete
    • 1 castravete
    • 2 legaturi ceapa verde
    • 2 morcovi rasi
    • 2 legaturi patrunjel proaspat tocat

Instructiuni de preparare

  1. Se pune apa intr-o oala  pe foc si se lasa pana incepe sa fiarba. Dupa ce a dat intr-un clocot adaugati semintele de quinoa si un varf de cutit de sare, dati focul mic, si lasati sa fiarba acoperit 15 minute. Lasati quinoa sa se raceasca la temperatura camerei, amestecand cu furculita.
  2. Intre timp, intr-un castron mare, amestecati uleiul de masline, sarea de mare, zeama de lamaie, rosiile taiate cuburi, castavetii taiati si ei cubulete, ceapa tocata marunt, morcovul ras si patrunjelul tocat. Amestecati bine compozitia, adaugand si quinoa rece. Omogenizati amestecul si serviti.

Recomandari

Salate