- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata de cartofi cu verdeturi este salata preferata a copiilor, dar si a adultilor, mai ales in zilele de post.
Ingrediente
- 1 kg cartofi noi
- 40 ml otet
- 200 gr fasole verde
- 50 ml ulei
- 200 gr ridichi
- 1 legatura marar verde
- 4 legaturi ceapa verde
- sare
- 2 legaturi usturoi verde
- 1 legatura patrunjel verde
Instructiuni de preparare
- Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie cuburi. Fasolea se rupe in bucati cu lungimea de 3-4 cm si se fierbe in apa cu sare.
- Ridichile se taie feliute, ceapa verde, usturoiul verde, patrunjelul verde si mararul verde se toaca marunt.
- Se amesteca totul si se adauga sare, ulei si otet subtiat cu apa.