- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fie ca tineti post sau ca pur si simplu vreti sa mancati o salata usoara dar hranitoare seara,salata de cruditati in avocado este perfecta.Este sanatoasa si simplu de preparat, iar gustul va poate crea dependenta.
Ingrediente
- 1 avocado
- 1 castravete
- 1 fir tulpina de telina
- 1 mar verde
- 50 gr branza feta
- 2 rosii
- 1 lamaie
- 3 linguri ulei de masline
- cateva frunze de patrunjel verde
- sare
Instructiuni de preparare
- Se taie fructul de avocado in jumatate. Se scoate cu grija samburele si cu ajutorul unei lingurite se scobeste o parte din pulpa. Se stropesc jumatatile de avocado cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze si se tin la rece, in frigider pana se prepara salata.
- Separat,se taie telina fideluta si se presara peste ea putina sare.Se spala marul cu apa rece, se curata de coaja apoi se da pe razatoare.castavetele se spala si el si se da tot pe razatoare.
- Intr-un castron se amesteca telina cu marul, castravetele, pulpa de avocado maruntita si branza feta taiata cubulete.
- Se stropeste salata cu ulei de masline si se acreste,dupa gust, cu putina zeama de lamaie, dupa care se umplu jumatatile de avocado tinute la rece. Se decoreaza cu frunze de patrunjel verde si felii de rosii, apoi se poate servi.