- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata de fasole verde cu maioneza este o salata delicioasa, aromata si plina de vitamine, pe care o puteti servi atat ca aperitiv cat si ca fel principal.
Ingrediente
- 500 gr fasole verde fara ate
- 1 ceapa de apa sau 4-5 fire de ceapa verde
- 200 gr maioneza
- sare
- marar tocat
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Cureti fasolea de varfuri si de codite, o rupi bucati de 2-3 cm, o speli cu apa calduta, apoio pui la fiert cu 1 cana de apa care clocoteste. O fierbi 30 de minute cu putina sare si cu vasul acoperit.
- Tragi vasul de pe foc, racesti, scurgi leguma si rastorni in castron adanc. Toci ceapa pestisori, acoperi cu sare, presezi usor si speli cu apa rece dupa 5 minute. Scurgi in sita, apoi amesteci cu fasolea.) Acoperi cu maioneza de post, omogenizezi lucrand de jos in sus, lasi la rece, apoi o servesti cu paine proaspata.