- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ce poate fi mai gustos intr-o zi de vara decat a salata usoara si colorata? De aceea va oferim o reteta inedita de salata de mazare plina de vitamine si minerale, substante ce te vor ajuta sa arati si sa te simti extraordinar.
Ingrediente
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 100 gr mazare din conserva
- 1 radacina de patrunjel
- 1 legatura ridichi
- 1 castravete
- 3-4 fire de ceapa verde
- 150 gr crema de branza
- sare
- piper
Instructiuni de preparare
- Se curata cartofii, morcovii si albitura, se spala cu apa rece apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Cand legumele sunt patrunse (adica se infige usor furculita in ele), se scurg de apa cu ajutorul unei site si se lasa sa se raceasca.
- Intre timp, se scurge mazarea din conserva, se taie ridichiile cubulete, iar ceapa si castravetele se toaca marunt.
- Se amesteca toate ingredientele intr-un castron incapator,adaugand si legumele fierte taiate cubulete .Peste ingrediente se adauga crema de branza. Se omogenizeaza compozitia, se potriveste gustul de sare si piper si se serveste decorand fiecare farfurie cu felii de castravete si ridichi.