Sos de hrean

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul de hrean este aromat si usor picant, fiind perfect la carnea de miel...

Ingrediente

    • 1 radacina de hrean
    • 175 ml supa sau apa fierbinte
    • sare
    • 2 linguri cu otet sau zeama de lamaie
    • 2-3 linguri cu smantana

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

Timp de preparare 15 minute

  1. Curatati radacina de hrean prin razuire, treceti pe razatoarea mica si puneti razatura intr-un castron.
  2. Turnati un pahar de supa de zarzavat sau apa fierbinte peste hrean, amestecati si lasati acoperit 5 minute, apoi sarati, acriti cu otet sau zeama de lamaie si adaugati smantana.
  3. Omogenizati sosul, apoi serviti-l alaturi de carne rasol si cartofi fierti.

Recomandari

Sosuri