Sos de mustar

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aroma deosebita pe care sosul de mustar o ofera carnii si usurinta de preparare, il transforma in preparatul culinar care nu ar trebui sa lipseasca de la nici o masa imbelsugata. Indicat pentru fripturile de porc si cele de pui, sosul de mustar va complet

Ingrediente

    • 3 linguri ulei de masline
    • zeama de la 1/2 lamaie
    • 1 lingurita mustar dijonez
    • 1 lingurita busuioc proaspat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Amesteca uleiul de masline cu zeama de lamaie si cu mustarul dijonez, amestecand energic cu un tel. cand sosul incepe sa devina cremos aduaga putina sare si busuiocul proaspat tocat.Mai ametseca putin, apoi poti servi sosul.
  2. Sosul de mustar se folosete pentru friptura de  porc, pui sau chiar peste.

Recomandari

Sosuri