Sos Morney

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul Morney ofera legumelor natur o aroma unica, apetisant, fiind in acelasi timp un sos delicios si usor de preparat.

Ingrediente

    • 40 gr ulei/unt/untura
    • 30 gr faina
    • 500 ml supa de carne
    • sare
    • piper alb macinat
    • 80 gr branza  rasa

Instructiuni de preparare

  1. Intr-o tigaie incapatoare se topeste untul, se aduaga faina, amestecand repede, apoi se ia de pe foc, se adauga supa de carne rece, amestecand repede cu o lingura de lemn.
  2. Se adauga putina sare,piper macinat, apoi se pune iar  pe foc si se lasa sa fiarba 10 minute.
  3. Se opreste focul si se adauga imediat branza rasa, se omogenizeaza apoi se serveste.

Recomandari

Sosuri