Sos pentru legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul pentru legume ofera legumelor crude sau natur o aroma pe care cu siguranta o veti indragi si pe vacre nu o veti uita. Acest sos se poate servi si ca dresing la salatele de radacinoase.

Ingrediente

    • 3 oua
    • 200 ml smantana
    • 400 gr iaurt natur
    • 1 lingurita mustar
    • 100 ml ulei

Instructiuni de preparare

  1. Se prepara o maioneza din 3 galbenusuri si 100 ml ulei, adaugand uleiul treptat. La final se adauga un amestec facut din smantana, iaurt si mustar, apoi se poate servi.
  2. Sosul pentru legume se serveste la conopida, cartofi sau telina natur, sau  ca dressing la salatele de legume asortate.

Recomandari

Sosuri