Sos pentru peste fript

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul pentru peste fript este un sos aromat foarte gustos si aromat.

Ingrediente

    • 3-4 linguri cu ulei
    • 2 linguri cu otet
    • sare
    • seminte si frunze de sulfina tocate marunt
    • 1 lingura cu zahar
    • cuisoare si scortisoara pisate
    • cimbru

Instructiuni de preparare

  1. Pui uleiul intr-o cratita cu gura larga, amesteci toate ingredientele pe rand, amesteci incet cu o lingura de lemn.
  2. Inainte de a pune pestele pe gratar, il treci prin sosul acesta, iar cat timp se frige, il ungi, folosind o pana de gasca, pe toate partile, ca sa se patrunda bine.
  3. Cand servesti pestele cu mamaliguta fierbinte, pui deasupra si restul de sos.
  4. Sosuleste perfect pentru crap, pastrav sau caras.

Recomandari

Sosuri