Ciorba de carne afumata cu tarhon

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de carne afumata cu tarhon este o ciorba aromata si delicioasa, pecare o puteti servi atat calda cat si rece.

Ingrediente

    • 1 ciolan afumat
    • 1 ceapa
    • 1 morcov
    • 1 telina
    • 2-3 linguri cu otet
    • 1 legatura de tarhon (sau 1 lingura plina de frunze uscate)
    • 2 linguri cu orez
    • 1 ou
    • 150 gr smantana

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Carnea afumata o tii in apa rece cateva ore, o dai in clocot, arunci apa, apoi o pui la fiert cu apa rece. Fierbi descoperit pana cand se desprinde de pe os, cand o scoti si o portionezi.
  2. Arunci osul, iar carnea o pui la fiert in zeama ei impreuna cu zarzavatul tocat fideluta pentru inca 20 minute. Adaugi orezul fiert separat, tarhonul tocat si sarea necesara. Lasi sa dea in clocot, stingi focul si acresti cu otet. Dregi cu smantana si ou, batute impreuna.
  3. Servesti ciorba calda, cu ardei iute si paine proaspata.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri