Bors de sfecla-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Borsul de sfecla este un bors plin de vitamine, indicat mai ales copiilor.

Ingrediente

    • 4 sfecle rosii
    • 1 ceapa
    • crenguta de cimbru
    • 1 litru de bors
    • sare
    • 2 linguri cu ulei
    • 4 linguri cu orez fiert
    • leustean tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Speli si cureti sfeclele, le tai betisoare, le pui la fiert cu apa calda cat sa le acopere. Fierbi acoperit 30 de minute, incerci sfecla si daca s-a inmuiat daugi ceapa tocata .
  2. Lasi acoperit inca 15 minute, sa fiarba ceapa. Sarezi si adaugi orezul fiert, borsul spumuit, uleiul (optionali), crenguta de cimbru si leusteanul tocat.
  3. Tragi oala de pe foc, lasi sa se racoreasca, servesti cu paine si ceapa verde.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri