- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Borsul de sfecla este un bors plin de vitamine, indicat mai ales copiilor.
Ingrediente
- 4 sfecle rosii
- 1 ceapa
- crenguta de cimbru
- 1 litru de bors
- sare
- 2 linguri cu ulei
- 4 linguri cu orez fiert
- leustean tocat
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Speli si cureti sfeclele, le tai betisoare, le pui la fiert cu apa calda cat sa le acopere. Fierbi acoperit 30 de minute, incerci sfecla si daca s-a inmuiat daugi ceapa tocata .
- Lasi acoperit inca 15 minute, sa fiarba ceapa. Sarezi si adaugi orezul fiert, borsul spumuit, uleiul (optionali), crenguta de cimbru si leusteanul tocat.
- Tragi oala de pe foc, lasi sa se racoreasca, servesti cu paine si ceapa verde.