- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ciorba cu iaurt ruseasca etse un preparat fin, delicios pe care trebuie sa il preparati si dvs negresit!
Ingrediente
- 1 dovlecel
- 2 morcovi
- 2 ardei grasi
- 2 rosii
- 1/2 varza
- 1 ceapa
- 1 telina
- 2 cartofi
- 100 gr fasole verde
- 500 gr iaurt
- 2 oua
- verdeata
- bors
- ulei
- sare
Instructiuni de preparare
- Curata toate legumele de coaja si caleste in cateva linguri cu ulei ceapa tocata marunt, morcovul si telina date pe razatoare, ardeii taiati cat mai mic, fasolea rupta in bucati si cartofii taiati cubulete. Acopera cu apa si lasa-le sa fiarba.
- Dupa 15 minute, adauga varza taiata fideluta, rosiile decojite si maruntite.
- Cand toate legumele s-au fiert, pune borsul fierbinte si potriveste gustul de sare, Bate galbenusurile cu iaurtul si pune-le in ciorba, iar albusurile toarna-le putin cate putin, cand clocoteste, amestecand rapid cu o furculita, pentru a se forma zdrente.
- Opreste focul si pune verdeata tocata marunt, de preferat marar si patrunjel.