Supa de ceapa cu lapte

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de ceapa cu lapte este o supa rapida, perfecta in zilele geroase de iarna.

Ingrediente

    • 4 cepe mari de apa
    • 3 linguri cu unt
    • 1 lingura cu zahar
    • sare
    • piper macinat
    • 1 litru lapte nefiert
    • 6 felii de franzela

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6 persoane

  1. Cureti cepele, le tii in apa rece si le tai pestisori. Calesti ceapa in unt incins, apoi stingi cu lapte cald, pus cate putin, pentru ca ceapa sa se imbibe cu lichid.
  2. Torni restul de lapte cand ceapa a devenit transparenta si fierbi 15 minute cu sare si zahar. Tragi in unt feliile de franzela si le pui in farfurii cu putin piper macinat peste ele. Torni supa fierbinte si o servesti imediat, altfel painea se umfla si se rupe in farfurie.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri