- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Supa de ceapa cu cascaval este o supa rapida si aromata, la care puteti adauga, dupa plac si cateva cubulete de piept de pui fiert.
Ingrediente
- 4-5 cepe
- 2 linguri cu unt
- 100 gr cascaval
- 1 ou
- sare
- 2 linguri cu gris
- 1 lingura cu faina
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 6 persoane
- Cureti ceapa, o tai pestisori, o acoperi cu apa incalzita si o fierbi la foc mic 15 minute.
- Din unt, faina si supa calda faci un sos alb, pe care-l rastorni in oala cu supa. Sarezi si adaugi grisul in ploaie. Fierbi inca 15 minute si tragi vasul de pe foc,
- Razi deasupra cascaval si servesti supa calda, cu crutoane uscate pe plita.