Supa de franzela

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de franzela este o supa rapida, economica si foarte gustoasa in acelasi timp.

Ingrediente

    • 1/2 franzela
    • 1 litru supa de zarzavat
    • 2 linguri cu unt sau margarina fina
    • 150 gr  smantana
    • sare
    • 1 lingura cu supa concentrata de legume

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Tai franzela felii pe care le auresti in unt. Torni peste paine 1 litru de supa de legume, acoperi oala si fierbi 15 minute.
  2. Scoti painea si o treci prin sita sau o faci piureu cu furculita, o rastorni in supa in care a fiert,adaugi sare, o lingura cu supa concentrata si  mai fierbi 10 minute.
  3. Bati un ou cu smantana, rastorni in supa dupa ce ai stins focul, servesti calda, cu branza telemea alaturi.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri