- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Supa de franzela este o supa rapida, economica si foarte gustoasa in acelasi timp.
Ingrediente
- 1/2 franzela
- 1 litru supa de zarzavat
- 2 linguri cu unt sau margarina fina
- 150 gr smantana
- sare
- 1 lingura cu supa concentrata de legume
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Tai franzela felii pe care le auresti in unt. Torni peste paine 1 litru de supa de legume, acoperi oala si fierbi 15 minute.
- Scoti painea si o treci prin sita sau o faci piureu cu furculita, o rastorni in supa in care a fiert,adaugi sare, o lingura cu supa concentrata si mai fierbi 10 minute.
- Bati un ou cu smantana, rastorni in supa dupa ce ai stins focul, servesti calda, cu branza telemea alaturi.