- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Supa de lapte batut este o supa speciala si economica, fiind in acelasi timp un preparat aromat si rapid.
Ingrediente
- 500 gr paine neagra
- 1 litru lapte batut
- 1 lingura cu unt
- 1 lingura cu zahar
- sare
- 1 lingura cu faina
- crutoane de paine
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Rupi painea bucati mici si o fierbi intr-un litru de lapte batut. Dupa 15 minute scoti painea, o treci prin sita sau o faci piureu cu furculita si o pui iar la fiert cu sare, zahar si 1 lingura cu faina desfacuta in lapte sau apa rece.
- Fierbi supa 10 minute, adaugi untul, dai in clocot, stingi focul.
- Servesti supa calda, cu crutoane de paine prajta si cu bucati mici de cascaval alaturi.