- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ciorba din aripi de curcan cu zdrente si spanac este o ciorba delicioasa si plina de vitamine, pe care o puteti servi chiar si in diferite cure si regimuri.
Ingrediente
- 1 aripa de curcan
- 3 cepe
- 3 cartofi
- 2 rosii
- 500 ml bors
- ulei
- spanac
- 1 lingura faina
- leustean
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- 1 ardei gras
- orez
- zahar
- 3 oua
- 3 linguri smantana
- sare
- piper macinat
Instructiuni de preparare
- Se spala aripa de curcan, apois e pune la fiert in apa rece cu sare. Cand incepe sa fiarba se adauga zarzavaturile curatate, spalate si tocate marunt. S einlatura spuma formata si se lasa sa fiarba acoperind oala cu capac.
- Se spala frunzele de spanac si se toaca amrunt, apoi se amesteca cu 2 oua batute, piper si, cand clocoteste se ia cu lingura din compozitie si se pune in ciorba. Se adauga cartofii curatati si rosiile decojite si tocate marunt.
- Se acreste ciorba cu borsul fiertsi, cand este gata se drege ciorba cu un ou batut cu smantana si faina, apoi se presara leustean verde tocat marunt.