Supa crema de toamna

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa crema de toamna etse o supa delicioasa. Pentru un plus de aroma puteti adauga la fierberea legumelor o foaie de dafin pe care sa o scoateti.

Ingrediente

    • 3 cartfoi
    • 200 gr ciuperci
    • 1 morcov
    • 1 conopida mica
    • 2 cepe mici
    • 1 telina mica
    • 100 gr smantana
    • unt
    • supa de legume
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Pune la fiert cartofii si telina in apa si sare. Dupa 15 minute adauga buchetelele de conopida.
  2. Caleste in putin unt ciupercile feliate, pana se inmoaie, apoi scoate-le intr-uun castronel.
  3. Rade morcovul, taie ceapa si caleste-le in untul ramas de la ciuperci.
  4. Pune toate legumele intr-un blender si mixeaza-le. Subtiaza cu supa de legume si lasa sa dea in 2-3 clocote. Pune smantana, piper  si lasa acoperit cel putin 15 minute inainte de a servi.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri