- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Supa crema de toamna etse o supa delicioasa. Pentru un plus de aroma puteti adauga la fierberea legumelor o foaie de dafin pe care sa o scoateti.
Ingrediente
- 3 cartfoi
- 200 gr ciuperci
- 1 morcov
- 1 conopida mica
- 2 cepe mici
- 1 telina mica
- 100 gr smantana
- unt
- supa de legume
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Pune la fiert cartofii si telina in apa si sare. Dupa 15 minute adauga buchetelele de conopida.
- Caleste in putin unt ciupercile feliate, pana se inmoaie, apoi scoate-le intr-uun castronel.
- Rade morcovul, taie ceapa si caleste-le in untul ramas de la ciuperci.
- Pune toate legumele intr-un blender si mixeaza-le. Subtiaza cu supa de legume si lasa sa dea in 2-3 clocote. Pune smantana, piper si lasa acoperit cel putin 15 minute inainte de a servi.