Bors cu carne de porc afumata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Borsul cu carne de porc afumata este un bors aromat, foarte gustos si satios,perfect in orice ocazie.

Ingrediente

    • 500 gr carne afumata de porc
    • 1 ceapa
    • 1 lingura cu bulion
    • 100 gr taitei de casa
    • 1 telina
    • 1 litru de bors
    • leustean tocat
    • sare
    • 1 ou

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6 perosane

  1. Speli carnea, o tai bucati, o cureti de grasime si de bucatile innegrite, o lasi 2 ore in apa rece.
  2. Clocotesti 5-10 minute carnea, arunci apa, speli carnea si o pui la fiert cu multa apa rece. Fierbi incet, spumuiesti ca sa ai o supa limpede, iar dupa 30 de minute adaugi ceapa si telina taiate
    fideluta, sarezi si fierbi iar pana inmoaie zarzavatul.
  3. Acresti cu bors fiert separat, adaugi bulionul si taiteii de casa fierti si clatiti cu apa rece, parfumezi cu leustean si tragi vasul de pe foc. Dupa 5 minute dregi cu ou batut. Servesti foarte cald, cu ardei iute alaturi si cu paine sau mamaliguta calda.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri