- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Supa limpede de legume este o supa delicioasa, rapida si plina de vitamine, in acelasi timp.
Ingrediente
- 20-30 boabe fasole alba
- 20 gr mazare boabe
- 4 cartofi mijlocii
- 2 fire de praz
- patrunjel (2 radacini si frunze verzi cat o legatura)
- frunze de telina
- sare
- 2 linguri cu unt
- 2 gulii sau 2 radacini de telina
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Cureti legumele, le speli, le tai bucati si le calesti in unt pe fundul unei oale mai mari. Dupa un sfert de ora adaugi fasolea si mazarea fierte separat 30 de minute, umpli cu 3 litri de apa, pui sare, si fierbi la foc mic, cu vasul descoperit.
- Strecori supa dupa 2 ore si servesti cu crutoane de paine uscata in cuptor.
- Legumele fierte le servesti cu unt si verdeata tocata ca felul II.