- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tarta cu branza si mango este un desert racoritor si aromat, perfect in zilele caniculare de vara.
Ingrediente
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 portii
Timp de preparare 40 minute+ 45 minute coacere+5 minute fierbere+4 ore asteptare
- Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit. O forma se unge cu unt si se pune acest amestec tasandu-l bine pentru a deveni o baza solida.
- Branza se mixeaza cu smantana, iar galbenusurile se mixeaza cu zaharul. Se adauga apoi branza, coaja de lamaie si amidonul. Se bat albusurile spuma si se adauga si ele. Se amesteca si apoi se pune crema de branza peste stratul de biscuiti. Se da la cuptor pentru 45 de minute, apoi se lasa sa se raceasca.
- Se face garnitura de mango pentru care fructele bine coapte se mixeaza cu zaharul obtinand un piure. Gelatina se inmoaie in apa rece pentru 5 minute, apoi se incalzeste amestecul. Cand incepe sa fiarba, se toarna peste piureul de mango. Se amesteca si se varsa peste branza.
- Se da tarta la rece pentru 4 ore, iar inainte de servire se orneaza cu frisca.