Tarta cu visine este o tarta racoritoare de vara, energizanta,aromata si foarte usor de preparat...trebuie numai sa urmati pasii din reteta.
Incinge cuptorul la semnul 5/180° C. Intinde aluatul intr-o foaie sub?ire, pe suprafa?a tapetat? cu f?in?. Tapeteaz? forma de tart? cu marginile ondulate cu hartie de copt ?i a?az? aluatul in form?.
D? la congelator 15 minute. In?eap? aluatul cu furculi?a din loc in loc ?i acoper? cu folie ?i boabe de fasole uscat?. D? la cuptor 15-20 minute, pan? cand se int?re?te. Indep?rteaz? folia ?i boabele de fasole ?i d? din nou la cuptor 15 minute, pan? cand se rumene?te.
2 Intre timp, prepar? umplutura. Intr-un bol combin? cu telul electric zah?rul, migdalele, untul, oul ?i g?lbenu?ul pentru a ob?ine o past?. Adaug? alcoolul ?i d? la rece pan? in momentul folosirii.
3 Intinde crema pe tart? ?i niveleaz? suprafa?a. D? la cuptor 25 minute, pan? cand se rumene?te ?i devine crocant?. In momentul cand sco?i tarta din cuptor pune deasupra fructele.
Combin? gemul cu pu?in? ap? cald? ?i unge vi?inele pentru glazur?. Las? s? se r?ceasc? ?i apoi strope?te cu zah?rul pudr?.
Serve?te cu fri?c? b?tut? sau ca atare.
- See more at: http://www.avantaje.ro/articol/tarta-cu-visine#sthash.tGbIyBPe.dpuf